Sorteer commentaar op invoerdatum, nieuwste eerst
 30-09-2023  Anne Piet Kooistra:
Wederom ongelofelijk.
 01-10-2023  Peter Boonstra:
Bijzonder dat de ondertekenaar van de 'Rules and Regulations' (zie toernooizaal) plots wk finalist is.
 01-10-2023  Hanco Elenbaas:
Clifton zal wel de sponsorplaats of de organisatieplaats hebben gekregen. Hij is ook voorzitter van het organisatiecomité. Teleurstellend voor hem dat zijn maandenlange inspanningen om een mooi toernooi te krijgen min of meer getorpedeerd zijn door de wens van het FMJD-bestuur Russen uit te sluiten. Waarschijnlijk had hij ze er liever bij gehad. Shvartsman mag dankzij Clifton toch meedoen aan het open toernooi.

Een beetje bekrompen om bij elke partij van een Curaçaonaar te komen jammeren over het spelpeil. De damwereld mag elke keer dolblij zijn als een ander land dan Nederland een WK organiseert.     
 01-10-2023  Sammy Amusah:
@Peter Boonstra, ja bijzonder is het wel! Echter als je ziet dat een aantal gekwalificeerden om diverse redenen er niet aanwezig konden zijn, dat het kennelijk onmogelijk was om aanwezige sterke spelers als Schwartzman, Gantwarg en Silva te laten deelnemen aan deze finale, dan vind ik het best moedig dat deze meneer Cliften Agata zich opoffert om mee te doen om het toernooi getalsmatig mogelijk te maken. Hij verdient m.i. een applauswink