HOME | LAATST INGEVOERD | RATINGS | TOERNOOIEN | ACTUEEL | PARTIJEN | POSITIES | LINKS |

Nieuws Toernooibase
NIEUWS

Uitslagendienst Nationale Competitie dit seizoen via Toernooibase (11-08-2017)

Door inspanningen van Hendrik Veenstra en Bob van der Mark is de digitale uitslagendienst van de Nationale Competitie overgezet naar Toernooibase. Groot voordeel is dat de teamopstellingen en uitslagen direct zichtbaar zijn in Toernooibase zodra ze of digitaal of telefonisch doorgegeven zijn aan de uitslagendienst. Er is geen sprake meer van dubbele invoer. Partijen op applet kunnen daardoor nog sneller worden toegevoegd.
De digitale uitslagendienst - alleen te bereiken via de speciale clublogin - blijft in een beveiligde omgeving. Daardoor kan altijd teruggevallen worden op originele data mocht een gebruiker van Toernooibase per ongeluk een verkeerde wijziging aanbrengen in de open omgeving van Toernooibase.
Hendrik Veenstra heeft in de nieuwe applicatie de toegankelijkheid voor mobiele telefoons verbeterd, zodat het ook heel gemakkelijk wordt de opstellingen en uitslagen daarmee digitaal door te geven. Op de website van de KNDB en homepage Toernooibase staat een speciale link, Loginpagina uitslagendienst(KNDB) - Uitslagendienst KNDB (Toernooibase) waarmee men kan inloggen op deze digitale service.
Alle betrokken verenigingen krijgen binnenkort van het bondsbureau nog een handleiding (plus andere informatie) toegezonden.


De partij met de meeste hits in juli (04-08-2017)

De partij, die het meest populair was in juli, komt uit het RotterDamsOpen. Martijn van IJzendoorn boekte hier een fraaie overwinning op Bart Terwel. De Nederlands Kampioen legde onder meer met deze zege de grondslag voor de toernooi-overwinning. Een uitermate interessante partij om nog eens nader te analyseren en de ruim 1450 hits wat op te hogen. Want waar doet de zwartspeler het fout? Misschien wel met de tijdverdeling, want in de verloren eindstand resteerden nog twee seconden op de klok.


Verhuizing van Toernooibase! (02-08-2017)

Aanstaande vrijdagochtend gaat Toernooibase verhuizen. De server wordt op nieuwe hardware gezet. De verwachting dat een en ander binnen twintig minuten is gerealiseerd. In die tijd zal de website onbereikbaar zijn. Onze excuses voor de eventuele overlast.
Toernooibase moves to new hardware
Next Friday morning Toernooibase will be moved. The server will be put on new hardware. The expectation that everything will be realized within twenty minutes. During that time, the website will be unreachable. We apologize for any inconvenience.


NIEUWSARCHIEF                 
          RSS-feed

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:  >   Partij Digitaal Noteren

  >  Accordering tabletinvoer
 (Registreer uw voorkeur)
  TOP 10 RATING
  Pl.   Naam   Lft.   Virt.   +/-
1 1   Shvartsman  50   1597+11  
2 1   Georgiev  42   1567-9  
3 2   Boomstra  24   1563-25  
4 2   Chizhov  53   1552+16  
5 1   IJzendoorn  20   1538-13  
6 2   Baliakin  56   1535+8  
7 2   Prosman  45   1532-7  
8 1   Dolfing  39   1526-6  
9 4   Valneris  50   1525+19  
10 13   Anikeev  34   1521+30  
  ACTUEEL
NIEUWS
02-08-2017 Verhuizing van Toernooibase!
Aanstaande vrijdagochtend gaat Toernooibase verhuizen. De server wordt op nieuwe hardware gezet. De verwachting dat een en ander binnen twintig minuten is gerealiseerd. In die tijd zal de website onbereikbaar zijn. Onze excuses voor de eventuele overlast.
>>>>>Lees meer

30-07-2017 Dumpstore nu gevuld met partijen Nijmegen Open
Inmiddels zijn de basisopstellingen van de Nationale Competitie al flink vanuit de Dumpstore gevuld. Er zijn nog zo een twintig teams te gaan. De combinatie-teams zijn al volledig opgenomen.
>>>>>Lees meer

29-07-2017 Teamsamenstellingen Nationale Competitie in Dumpstore
Vandaag hebben we de basisopstellingen van de Nationale Competitie in de Dumpstore gezet.
>>>>>Lees meer