HOME | LAATST INGEVOERD | RATINGS | TOERNOOIEN | ACTUEEL | PARTIJEN | POSITIES | LINKS |

Nieuws Toernooibase
NIEUWS

De finishing touch (27-10-2017)

Oplettende gebruikers hebben gemerkt dat we bij een semi-live weergave nu ook toernooien onder de banner vermelden (als de paringen zijn ingevoerd) waarvan semi-live partijen worden uitgezonden. Bij nog onbekende paringen worden de semi-live partijen onder Diversen getoond.
Wat we regelmatig merken is dat de semi-live partijen niet goed worden afgesloten. Voor beeindigen van de semi-live partij dient de STOP LIVE knop worden ingedrukt, waarna de uitslag van de partij moet worden ingevoerd in een pop-up scherm. Zonder dit stoppen van de semi-live partij wordt deze in Toernooibase als nog steeds spelend getoond.
Een zelfde finishing touch is ook nodig bij het invoeren van tussenstanden van teamwedstrijden. Nadat de totaaluitslag is ingevoerd moeten nog een keer (de link wordt na het invoeren van de totaaluitslag getoond) de detailuitslagen ingevoerd/bevestigd worden. De detailuitslagen worden dan vanaf een tijdelijke tabel in een definitieve tabel geplaatst, waarna ook topscorers en ratingberekeningen (1x per nacht) worden bijgewerkt.


De meeste hits in september (07-10-2017)

Voor het eerst werd door een liefhebber gevraagd: komt de applet van de maand er nog? Met alle activiteiten rond het WK was dit er even bij in geschoten. Hiermee het verzuim goedgemaakt.
De partij, die in september het meest is aangeklikt, komt uit de wedstrijd RDC Rijnsburg - Hijken DTC van 23 september. Wereldkampioen Roel Boomstra speelde een attractieve partij tegen Richard Kromhout - een partij uit 1 stuk kan men zeggen - waarbij hij uiteindelijk als laatste in een vijf om twee eindspel de winst binnenhaalde.
Voor Kromhout reden om het eindspel en fases in openiog en middenspel nog eens nader voor het voetlicht te brengen. De grootmeesters Pim Meurs en Martin Dolfing haakten daar op in en schotelden ons ook nog wat belangwekkende mogelijkheden voor. Kortom een partij, die flink onder het ontleedmes heeft gelegen en voor de liefhebbers reden genoeg is om nog eens na te spelen en het aantal hits van ca. 2200 nog wat op te hogen.


Nieuwe optie Subklassementen bij Zwitsers toernooi toegevoegd (02-09-2017)

Langzamerhand maken we weer wat nieuwe items in Toernooibase. Zo hebben we deze week het toevoegen van Subklassementen bij een Zwitsers toernooi geintroduceerd. Omdat veel leeftijden en ratings nu in Toernooibase zitten, is het makkelijk om op basis van leeftijdscategorieen en ratingcategorieen nu filters te gaan maken, waardoor subklassementen geshowd kunnen worden. Bij het MTB Open 2017 hebben we dit volledig gedisplayed. Via een speciale workshop kan een gebruiker met voldoende rechten, dit zelf ook bij een Zwitsers toernooi gebruiken.

New item Subcategories at Swiss tournament added

Once in a while we make some new items in Toernooibase. This week we introduced the adding of Subcategories at a Swiss tournament. Because many ages and ratings now are filled in Toernooibase, it is easy to produce filters at age-categories or rating-categories, so they can be showed separately. At the MTB Open 2017 we have displayed complete. With a special workshop (also with English translation) a user with enough rights in Toernooibase, can use this at a Swiss tournament.


NIEUWSARCHIEF                 
          RSS-feed

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:  >   Partij Digitaal Noteren

  >  Accordering tabletinvoer
 (Registreer uw voorkeur)
  TOP 10 RATING
  Pl.   Naam   Lft.   Virt.   +/-
1 1   Shvartsman  50   1595+9  
2 1   Georgiev  42   1567-9  
3 2   Boomstra  24   1563-26  
4 2   Chizhov  53   1552+16  
5 3   Baliakin  56   1541+14  
6 1   Prosman  45   15390  
7 3   IJzendoorn  20   1533-18  
8 1   Dolfing  40   1530-2  
9 5   Valneris  50   1525+19  
10 14   Anikeev  34   1522+31  
  ACTUEEL
NIEUWS
02-09-2017 Nieuwe optie Subklassementen bij Zwitsers toernooi toegevoegd
Langzamerhand maken we weer wat nieuwe items in Toernooibase. Zo hebben we deze week het toevoegen van Subklassementen bij een Zwitsers toernooi geintroduceerd.
>>>>>Lees meer

28-08-2017 Nieuwe module aanmelding/registration voor toernooi toegevoegd in Toernooibase
Deze week hebben we een nieuwe module aanmelding/registration voor een toernooi in Toernooibase toegevoegd.Een toernooibeheerder kan bij invoer van een nieuw toernooi via een checkbox de aanmelding voor het toernooi openzetten.
>>>>>Lees meer

11-08-2017 Uitslagendienst Nationale Competitie dit seizoen via Toernooibase
Door inspanningen van Hendrik Veenstra en Bob van der Mark is de digitale uitslagendienst van de Nationale Competitie overgezet naar Toernooibase.
>>>>>Lees meer