Add a (analytical) remark     Embed Youtube-film     
Apply for account     Rules for comments
Order last inserted          Tournamentroom
 25-05-2019 MF Maarten Linssen:
Onnavolgbaar dit Kampioenschap van Arnhem.Peter heeft 8 uit 4 maar heeft niet tegen de nummers 2 t/m 6 gespeeld.Waarschijnlijk is de paring tijdens dit toernooi uitgevoerd met een computer van 10.000 voor Christusfrown
 25-05-2019  Anton Janssen:
Tja, wat heet? De laatste (?) versie van Toernooimanager heet 7.38 en is vanaf de KNDB site gratis te downloaden, Maarten. En is mijn indruk correct dat enkele keren is geloot voordat achterstallige wedstrijden waren gespeeld??  De docent bij de arbiterscursus (RC K te A.) was erg duidelijk: een toernooi is pas een toernooi wanneer alle partijen op dezelfde dag, op dezelfde tijd en op dezelfde plaats worden gespeeld. Die opmerking maakte hij overigens in de vorige eeuw. Ik kom de laatste tijd veel partijen van hem tijdens NK's hier op TB tegen. Leuk.
 26-05-2019 MF Maarten Linssen:
Het is al vanaf de 1e ronde een rommeltje met vooruit gespeelde partijen, virtuele uitslagen toevoegen en inhaal partijen.De 3e ronde is zelfs op 4 verschillende dagen gespeeld.In die ronde hadden Peter en Joost al tegen elkaar moeten spelen.Het gaat me er niet om dat ik het toernooi niet meer kan winnen want ik speel een ronduit zwak toernooi voor mijn doen.Een wijze les om in het vervolg niet meer te loten voordat alle partijen daadwerkelijk gespeeld zijn.Hopelijk krijgen we nog een leuke en spannende laatste partij op 7 juni met de kraker Peter tegen Joost.Of gaat de computer anders beslissen......?cheeky
 26-05-2019  Arjen de Mooij:
Jongens, het is maar een lokaal toernooitje. Niet zo moeilijk doen hoor!
 26-05-2019  Piet Bouma:
Heren, dit gaat niet over de partij op zich, maar over het toernooi.
Daar is een andere plek voor, nl. de toernooizaal. Daar kan commentaar gegeven worden op o.m. het verloop van het toernooi.
 26-05-2019 CMF Ferry Kemperman:
33.24-20 is zwak. Theo houdt tot dit moment prima stand. Gewoon 45-40 en het hout op de korte vleugel van zwart moet ook wat.