Toernooibase
HOME | LAST IN DATABASE | RATINGS | TOURNAMENTS | NEWS | GAMES | POSITIONS | LINKS |

   Provincial Club Competition Noord-Holland 1989

Tournamentroom


                                    Add remark      Embed Youtube-film      Embed Facebook-film      Back to tournament      Info tournamentroom
Timecontrol: 60 moves in 120 minutes
 14-05-2020 Victor Voskuil:

PROMOTIE COMPETITIE HOOFDKLASSE PNHDB 1989

   1. D.D.V. Diemen   XX -- -- --  2 0 0 4  19-13  (Kamp: Amsterdam)

   2. Heemstede 2      -- XX -- -- 2 0 2 4  26-22  (Kamp: Kennemerland)

   3. Z.D.C.                        -- --  XX -- 0 1 1 1   14-18  (Kamp: N.H.N.K./W.F.)

   4. O.G. Den Ilp           -- -- -- XX 0 1 2 1  21-27  (Kamp: A.Z.W.)

 

D.D.V., Heemstede 2 naar de Hoofdklasse PNHDB 1989/1990.

 

Uit de bulletins:

 

"Door het niet meespelen van VAD 3 (geen garantie voor voldoende spelers) en Open Circus (door interne problemen) is de competitie alleen nog aantrekkelijk voor het kampioenschap met promotie naar de Nationale Competitie. Zowel VAD 3 en Open Circus degraderen naar de districten. Het rooster wordt niet gewijzigd, alle wedstrijden tegen VAD 3 en Open Circus vervallen. Nieuw clubgebouw: Damclub Zaandam is veranderd van clublokaal, dit is nu ‘Biljart- en Denksportcentrum Boko’.

 

Nogmaals wil ik de verenigingen wijzen op de wedstrijdvoorwaarden, uitslagkaart binnen 24 uur posten. Wederom moest ik onnodig telefoonkosten maken om een gespecificeerde uitslag in mijn bezit te krijgen. Indien hier geen verbetering in komt, zal ik niet schromen hiervoor voor de eerstvolgende keer fl.10,- boete in rekening te brengen.

 

In het vorige bulletin heb ik mij kwaad gemaakt over het niet tijdig toezenden van de uitslagkaarten, nu mijn compliment voor het op tijd verzenden.

 

Krommenie kampioen en promoveert naar de Nationale competitie 2e klasse. VAD 3 en Open Circus hebben zich uit de competitie teruggetrokken, beide vallen daarmee terug naar de Eerste klasse District Amsterdam.

 

Krommenie maakte slechts 2 maal gebruik van een invaller. Zaandam 2 moest 20 maal een beroep op een invaller doen. Een verbetering zit er voor het komende seizoen voor Zaandam 2 niet in. Mede door de degradatie uit de landelijke Tweede klasse van Zaandam 1 trekt Zaandam 2 voor het volgende seizoen zich terug uit de Hoofdklasse van Noord-Holland.

 

Dit jaar een oninteressante competitie en ik hoop dat dit zich in de komende jaren niet zal herhalen. Een competitie zonder al te grote problemen, waarvoor ik alle deelnemers erkentelijk ben.

 

A.Bakker, wedstrijdleider"

 Changed on 14-05-2020.