Toernooibase
HOME | LAATST INGEVOERD | RATINGS | TOERNOOIEN | ACTUEEL | PARTIJEN | POSITIES | LINKS |

   Heerhugowaard Open SNA Heerhugowaard 2021

Toernooizaal


                                    Plaats opmerking      Embed Youtube-film      Embed Facebook-film      Terug naar toernooi      Info toernooizaal
Timecontrol: Fischertempo, 80 minutes + 60 seconds/move
  
  Linken: 
  Toernooiwebsite
  Toernooi schema
 25-07-2021 Kees Pippel:

Uitnodiging

In 2021 zal  alweer de 11e editie van het internationaal damtoernooi Heerhugowaard Open worden georganiseerd. Deze editie  zal van zaterdag 10 juli tot en met zaterdag 17 juli 2021 worden gehouden in Sportcentrum DOV Helene Nordheimland, 1705LM  Heerhugowaard.  Het toernooi kent een aantrekkelijke prijzenpot en een aantal nevenactiviteiten.

De speelzaal is te bereiken met openbaar vervoer Connexxion bus 162 (richting Heerhugowaard Icaruslaan) vanaf Alkmaar CS. De bus gaat 4 keer per uur en duurt 15 minuten. Vanaf halte Zuidwijk  is het enkele minuten lopen.

Graag willen wij u hierbij persoonlijk uitnodigen om deel te nemen aan dit toernooi.

U kunt zich inschrijven via de website www.heerhugowaardopen.com.

Het inschrijfgeld bedraagt dit jaar € 60,00 voor volwassenen en € 35,00 voor jeugdspelers. Dit is inclusief 8 consumpties.  U bent ingeschreven op het moment dat wij uw inschrijfgeld hebben ontvangen.

COVID 19

Omdat de Corona pandemie in juli nog niet zal zijn beëindigd moeten we erg voorzichtig zijn. We zullen de adviezen en regels van de Nederlandse overheid volgen. Als we op grond hiervan het aantal deelnemers moeten reduceren, zullen we dit doen op datum van inschrijving.


WEDSTRIJDVOORWAARDEN:

Er worden 9 rondes gespeeld volgens het Zwitsers systeem, waarbij ronde 1 en ronde 2 worden geloot op rating. Hierna wordt er geloot op weerstand. Er wordt gespeeld volgens het Spel- en Wedstrijdreglement van de FMJD.

PRIJZENGELD:

Bij 80 deelnemers is er een prijzengeld beschikbaar van € 3.950,00 (1e prijs: € 1.000,00). Bij minder deelnemers behoudt de organisatie zich het recht voor om het prijzengeld aan te passen. Ook voor de 3 ratingklassementen zijn er geldprijzen beschikbaar (1e prijs: € 150,00).

VERBLIJF:

Deelnemers dienen zelf hun verblijf te regelen. Indien u wilt kamperen, dan adviseren wij u DroomPark Molengroet (www.molengroet.nl) te Noord-Scharwoude. Dit park heeft ook chalets en een hotel. Meer accommodaties (waaronder Bed&Breakfast) vindt u op de website.

Uitgebreide informatie over het toernooi vindt u op www.heerhugowaardopen.com en via deze website blijft u steeds op de hoogte van het laatste nieuws.

 

 Gewijzigd op 25-07-2021.
 19-07-2021 Hanco Elenbaas:
https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/DMF20210718_68280474