Toernooibase
HOME | LAST IN DATABASE | RATINGS | TOURNAMENTS | NEWS | GAMES | POSITIONS | LINKS |

   Dutch Championship KNDB 2013

Tournamentroom


                                    Add remark      Embed Youtube-film      Embed Facebook-film      Back to tournament      Info tournamentroom
 21-04-2013 Piet Bouma:
Fotoalbum:Filmpjes:

https://www.youtube.com/user/Toernooibase

http://www.ustream.tv/recorded/31394803/highlight/343003

http://www.ustream.tv/recorded/31396359/highlight/343009 Changed on 21-04-2013.
 12-04-2013 Tjalling:
Tuurlijk, Paul. Ik vind jouw cynische opmerkingen best lollig hoor. Verschillen in opvattingen en speelstijl, verschil tussen ouwe en nieuwe school maken de damwereld alleen maar kleurrijker.Ik ben geen aanhanger van de voor-mij-is-iedereen-gelijk-flauwekul. Juist al die verschillen maken het leven kleurrijk en interessant. Overigens denk ik wel dat het nodig is volgend jaar enkele van jouw uitstekende aanbevelingen, zoals spelen met boksbeugels en 66 zetten in 11 uur en in te voeren, vergeet ook niet de paardensprong met de dam. Topless spelen lijkt mij minder aantrekkelijk met dit deelnemersveld.
 12-04-2013 Paul Sier:
hahahahaNee hoor , we slaan niet door hoor Tjalling. We mompelen af en toe maar eens wat. Dat is nog altijd een fractie van die honderden , duizenden opmerkingen die jij o.a. maakte over het remise-aspect , de afgelopen TIG jaar. Maar het is iedereen gegund zich waar dan ook over te uiten. De een doet dat op een forum , de ander doet dat met een klein gebbetje , hier en daar. De een heeft er ook meer tijd voor en zin in , de ander vindt het verder de kool voor de sop allemaal niet zo waard.Morgen genieten we vast beide weer net zo sterk van waar het verder om gaat ; het dammen.Hulde aan de spelers. Ze maken er wat van !
 12-04-2013 Tjalling:
Je slaat door, Paul.
 12-04-2013 Paul Sier:
Het failliet van het dammen.Barcelona en Paris St. Germain kunnen als topploegen gewoon 2 vechtremises produceren waar de wereld van smult : in het dammen is dit helaas vrijwel onmogelijk. Het zal - hoe hard je ook vecht - vaak toch gewoon uitdraaien op een overwinninkje voor 1 van beide.