HOME | LAST IN DATABASE | RATINGS | TOURNAMENTS | NEWS | GAMES | POSITIONS | LINKS |

Nieuws Toernooibase
NIEUWS

Voornamen: Aftellen. Nog acht te gaan! (22-10-2020)

De oproep over voornamen van spelers uit oude Nationale Competities heeft flink wat respons opgeleverd. Van de grote lijst zijn nog acht namen over:

D. Renselaar, ONASV Nunspeet
F. Dapperen, Almelo
F.. Dijkstra, Bezint Eer Gij Begint-Britsum ,1 wedstrijd 2001/2002 Pieter Dijkstra?
G. Janssen, PSV Dammen Eindhoven
H. Eikens, Pekelsma Nieuw Amsterdam
M. Stompe, Damclub Lelystad
S. Gonsalves, Gandhi Amsterdam
S. Mertodikromo, Constant-Charlois Rotterdam

Enfin, de laatste loodjes wegen vaak het zwaarst. We zijn benieuwd of deze voornamen nog boven water komen. Reacties kunnen gezonden worden naar: pboumaharl apestaart hetnet.nl


Voornamen uit oude Nationale Competities? (15-10-2020)

In samenwerking met Klaas Bor heeft Hendrik Veenstra een importmogelijkheid gemaakt, waarmee hij oude teamcompetities vanuit Turbodambase kan invoeren. Dat is eerst uitgetest met een paar Zeeuwse clubcompetities, waarna Hendrik via bestanden van Klaas ook Nationale Competities compleet heeft gemaakt. Hij is nu gevorderd t/m seizoen 1999/2000 (in Toernooibase onder 2000).
Het is onvermijdbaar dat er met zulke grote importbestanden soms kleine fouten insluipen. Deze proberen we natuurlijk zo snel mogelijk te herstellen. Destijds werden uitslagformulieren (en partijnotaties) allemaal handgeschreven en dan is er soms onduidelijkheid betreffende de juiste voorletter. En, we zijn natuurlijk ook op zoek naar voornamen van desbetreffende spelers. Hier een lijst van spelers (met clubs waarvoor ze zijn uitgekomen) waarvan de voornaam niet bekend is. Uiteraard willen we die voornamen graag achterhalen. Weet u er een paar? Stuur dan gegevens naar pboumaharl apestaart hetnet.nl
En de nijvere clubbestuurder kan natuurlijk ook een blik werpen op de clubgegevens: lijst van clubs, om te kijken of de leden allemaal goed staan vermeld (kijk ook even bij oud-leden) en of daar ook voornamen ontbreken. Alvast bedankt!


Digitaal noteren dit seizoen ruimer toegestaan in Nationale Competitie (30-09-2020)

Bij de bestuursbesluiten van 28 september is er een verruiming toegestaan betreffende het digitaal noteren in de Nationale Competitie.
Er hoeft geen toestemming gevraagd te worden aan de tegenstander en tevens is er geen minimum grootte gesteld aan het device.

Spelers met een account van Toernooibase kunnen dus ook met een mobiele telefoon noteren.
Uitleg over het semi-live partijen invoeren staat in deze Handleiding.
Als de opstellingen van de teams via de Uitslagendienst is ingevoerd valt de wedstrijd te selecteren. Overigens kan men ook de tegenstander vanuit de spelerslijst van Toernooibase selecteren en later de partij aan de uitslag koppelen.
En nu maar hopen dat ook de toppers in de Ereklasse hun device gaan gebruiken, zodat ook de supporters (die niet meer in het clublokaal mogen komen) hun partijen kunnen volgen.


NIEUWSARCHIEF                 
        RSS-feed

Username:

Password:


  >   Digital Notation App
  TOP 10 RATING
  Pl.   Name   Age   Virt.   +/-
1 1   Boomstra  27   1558-2  
2 1   Valneris  53   1552-9  
3 2   IJzendoorn  23   1547+10  
4 1   Groenendijk  22   1546+5  
5 2   Baliakin  59   1538+7  
 1   Prosman  48   1538-0  
7 1   Wiersma  67   1533-1  
8    Getmanski  43   1527+4  
9 1   Gantvarg  72   1517-3  
10 1   Dolfing  42   1516-5  
  NEWS
NIEUWS
 

22-10-2020 Voornamen: Aftellen. Nog acht te gaan!
De oproep over voornamen van spelers uit oude Nationale Competities heeft flink wat respons opgeleverd. Van de grote lijst zijn nog acht namen over:D. Renselaar, ONASV NunspeetF. Dapperen, AlmeloF.. Dijkstra, Bezint Eer Gij Begint-Britsum ,1 wedstrijd 2001/2002 Pieter Dijkstra?G.
>>>>>Lees meer

15-10-2020 Voornamen uit oude Nationale Competities?
In samenwerking met Klaas Bor heeft Hendrik Veenstra een importmogelijkheid gemaakt, waarmee hij oude teamcompetities vanuit Turbodambase kan invoeren.
>>>>>Lees meer

30-09-2020 Digitaal noteren dit seizoen ruimer toegestaan in Nationale Competitie
Bij de bestuursbesluiten van 28 september is er een verruiming toegestaan betreffende het digitaal noteren in de Nationale Competitie.Er hoeft geen toestemming gevraagd te worden aan de tegenstander en tevens is er geen minimum grootte gesteld aan het device.
>>>>>Lees meer