HOME | LAATST INGEVOERD | RATINGS | TOERNOOIEN | ACTUEEL | PARTIJEN | POSITIES | LINKS |

Nieuws Toernooibase
NIEUWS

Korte uitleg invoer van partijnotaties vanuit Dumpstore (05-08-2022)
Ik heb de indruk dat het invoeren van partijnotaties van het EK Jeugd vanuit de Dumpstore voor sommige gebruikers met een account toch wat hobbels oplevert (tenzij er weinig animo is voor invoer van deze partijen op applet).
Daarom een korte uitleg. Als eerste kunt u de link Dumpstore op de hoofdpagina (links onderaan de hoofdpagina) aanklikken.
Dan ziet u welke partijen er in de Dumpstore zijn opgenomen. U kunt bij een willekeurig bestand aangeven dat u een portie voor uw rekening wilt nemen door op de knop I will take this task te klikken. Dan wordt de actie op uw naam gezet. Vervolgens klikt u met rechtermuisknop op de link Attachment en selecteert u de optie Open in nieuw venster.
Een nieuw browservenster wordt geopend en u kunt dit verkleinen en het aan de rechterzijde van uw computervenster zetten. Daarna gaat u in het oorspronkelijke browservenster naar het desbetreffende jeugdtoernooi, klikt op Alle uitslagen en klikt u de partij aan, die u wilt invoeren. Dit browservenster verkleint u en zet u aan de linkerzijde. In deze afbeelding ziet u beide vensters naast elkaar. En dan bent u klaar voor het invoeren van de partij. Wanneer u het gehele bestand nog niet af heeft (het zijn wat lange brokken), kunt u in het venster van de Dumpstore de knop Return Task aanklikken bij het desbetreffende bestand, zodat een andere gebruiker eventueel de resterende partijen voor zijn/haar rekening neemt. Als het hele bestand af is (dus alle partijen ingevoerd) klikt u in het scherm van de Dumpstore op task done en het bestand verdwijnt vanuit de Dumpstore.
Enfin, met deze uitleg verwacht ik dat er toch wat meer gebruikers aan het invoeren slaan.


Partijen EK Jeugd in Dumpstore Toernooibase! (03-08-2022)
Het EK Jeugd in Nevsehir (Turkije) is inmiddels drie speeldagen onderweg. Langzamerhand komen ook enkele partijen op applet in Toernooibase. Arbiter Johan Demasure heeft (naast zijn al flinke klus van bijhouden van uitslagen en het coordineren van de wedstrijden) het initiatief genomen om de partijnotaties allemaal op foto te zetten en middels Wetransfer gecomprimeerd naar Toernooibase gezonden. Met wat groepsconversies en conversie naar PDF hebben we nu per ronde en leeftijdscategorie hapklare brokken in de Dumpstore van Toernooibase gezet. Daarnaast zijn partijnotaties van Nederlandse spelers door Team NL ook nog apart daar neer gezet.
En uiteraard hebben we nu de vrienden van Toernooibase nodig voor invoer van de partijen op applet!
Als elke fanatieke gebruiker van Toernooibase een brokje/blokje voor zijn/haar rekening neemt, zitten de partijen tot en met ronde 4 er natuurlijk in no time in. En natuurlijk wordt de Dumpstore de komende dagen aangevuld met de nieuwe speelrondes, die ook een plekje moeten vinden.
Dus warm aanbevolen en: vele handen maken licht werk!


Wrong games on applet at WC Blitz (16-07-2022)
A number of games were played on electronic boards during the World Championship Blitz in Riga. These matches were shown live on DraughtsArbiter. Toernooibase has copied these games to Toernooibase. Unfortunately we are getting signals from the players that some names have been swapped during the live input and that because of this, some games are showing the wrong player names.

We want to ask the players to please check their own games in Toernooibase. If there are games on applet that are not correct, please report this to pboumaharl at hetnet.nl
In the meantime some corrections have been made, but Toernooibase cannot guarantee whether all entered games on applet are now with the correct playernames.


NIEUWSARCHIEF                 
    Stop the war!
  >  Kalender Toernooibase
  >  Notaties WK Jeugd in Dumpstore: help
ons met invoeren partijen op applet!
          RSS-feed

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:


Partij Digitaal Noteren
  TOP 10 RATING
  Pl.   Naam   Lft.   Virt.   +/-
1    Boomstra  29   15820  
2    Shvartsman  55   1561+5  
3 2   Getmanski  45   1543-1  
4 1   Baliakin  61   1539-13  
5 1   Groenendijk  24   1536-7  
6 1   Prosman  50   15350  
7 1   IJzendoorn  25   1534+1  
8 10   Sipma  29   1530+38  
9 3   Virny  57   1527+12  
10 6   Valneris  55   1525-22  
  ACTUEEL
NIEUWS
16-07-2022 Wrong games on applet at WC Blitz
A number of games were played on electronic boards during the World Championship Blitz in Riga. These matches were shown live on DraughtsArbiter. Toernooibase has copied these games to Toernooibase.
>>>>>Lees meer

03-07-2022 Toernooibase omgeturnd naar seizoen 2022/2023
Zoals gebruikelijk is er zo rond 1 juli een aanpassing in Toernooibase. Het nieuwe seizoen 2022/2023 begint dan, en dat betekent dat allerlei selectiemenus zijn aangepast. Alle toernooien van 2022, die onder 2021/2022 vallen, zijn nu via dit seizoen op te vragen.
>>>>>Lees meer

10-06-2022 Partijen Salou Open in Dumpstore Toernooibase
Alexander Presman heeft afgelopen maandag de partijen van Salou Open, die nog niet op applet in Toernooibase staan via een fotobestand met link (die helaas niet rechtstreeks benaderbaar was) beschikbaar gesteld.Dat zijn er nog wel ca.
>>>>>Lees meer