HOME | LAATST INGEVOERD | RATINGS | TOERNOOIEN | ACTUEEL | PARTIJEN | POSITIES | LINKS |

Laatste ingevoerde wedstrijden:
 25-11-2010  B1  2  Pertap Malahé - Jeroen Kos  1- 1 (27-11-2010)
 16-11-2010  B1  1  Jeroen Kos - Pertap Malahé  1- 1 (17-11-2010)
 09-11-2010  Fin  5  Pertap Malahé - Piet Scheeres  2- 0 (10-11-2010)
 01-11-2010  Fin  5  Jaap van Hal - Jeroen Kos  0- 2 (02-11-2010)
 28-10-2010  Fin  3  Roy Bidesi - Jeroen Kos  1- 1 (29-10-2010)

Mededeling(en):
Kos en Malahe zien af van verdere barrages en delen de titel.

Wedstrijdvoorwaarden

De wedstrijden worden gespeeld op de bovenstaande datums en lokaties.
Het speeltempo bedraagt 60 minuten per persoon, plus 1 minuut per zet volgens het Fischer systeem.
De aanvang van de wedstrijden is 19:30 uur. Omdat er wordt gespeeld met een Fischer systeem, wordt de partij altijd op één avond afgerond.
Er wordt gespeeld volgens het Spel- en Wedstrijdreglement van de KNDB (SWR).
Bij verhindering dient u in overleg met de tegenstander een andere datum en speellocatie te vinden en de wedstrijdleider hiervan op de hoogte te stellen.
De hoogste twee aankomenden plaatsen zich voor de halve finale van hetkampioenschap van Nederland 2011. De overige deelnemers kunnen zich via de vrije nschrijving voor deze wedstrijd aanmelden. De nummers 1 tot en met 4 plaatsen zich voor de provinciale finale van 2011, indien voor deze wedstrijd plaatsing van toepassing is.
De eindstand wordt bepaald door achtereenvolgens het aantal wedstrijdpunten, het aantal overwinningen, het onderlinge resultaat en loting. Indien één van bovengenoemde plaatsingen in het geding is, wordt bij gelijk aantal wedstrijdpunten een dubbelrondige (twee spelers) of een enkelrondige (meer dan twee spelers) herkamp gehouden. Het speeltempo en de speeldata zullen hiervoor in overleg worden vastgesteld.
Er is tijdens de wedstrijden geen arbiter aanwezig. Wij vertrouwen op uw sportiviteit bij het tot een goed einde brengen van de partijen.