Sorteer commentaar op invoerdatum, nieuwste eerst
 31-10-2010  Tjalling:
Ons aller Rotjoch slaat hier toe met een weergaloze slagzet! Wat een briljante actie! Leo weet niet eens meer iets te verzinnen om zijn topprestatie te verbloemen! In buig in ontzag!
Merk op dat wit sowieso al volkomen is weggespeeld en dat de geweldige slagzet van Leo, daarom domweg niet te voorkomen is! Nogmaals: Vakwerk!
 31-10-2010  Leo van der Galien:
Afgelopen week een zakdambordje gekocht voor 15,00 euro via de KNDB, die investering betaalde zich zaterdagmiddag op gepast wijze uit in de vorm van 2 punten.
Wat in Hijken vooral opviel was het feit dat Rotjoch zich veelal in en rondom de toiletten ophield, zonder mijn zakdambordje had ik natuurlijk dat zetje nooit gesignaleerd !!
Helaas ben ik later op de avond in een euforische bui 2 rode schijfjes kwijtgeraakt, wie kan mij helpen om het zaakje weer compleet te krijgen ??
Ik weet het Tjalling, die punten heb ik gestolen, ik ben nu eenmaal een liefhebber van " smerig spel ", maar Klaas vroeg er ook wel een beetje om, wie speelt nu op de 37e zet het maffe 48-42, dan verdien je gewoon een pak op de broek nietwaar !!
 31-10-2010  Tjalling:
Het zou ook een vorm van ondankbaarheid zijn om zo'n fraai dambordje niet meteen te gebruiken. Deden wij vroeger thuis ook: even voor proef iets uitproberen. Mag best, is immers proef.
Ik zou de wc's nog maar eens minitieus onderzoeken op rode, magnetische damschijfjes. Verder je baard uitkammen en onder de stoelen van de automobiel van Hans loeren.
 Gewijzigd op 26-11-2010.
 02-11-2010  Gijs Koelstra:
het schip waar Leo in zit gaat voorlopig nog niet stranden,de trots van dct zal nog vele (kromme)combinaties laten zien.
hulde voor onze club kampioen