Sorteer commentaar op invoerdatum, nieuwste eerst
 22-06-2011  Jonathan Wilbrink:
Wat een verschrikkelijke nederlaag zeg. Verder vallen de partijen een beetje tegen. Er wordt niet bepaald scherp  gespeeld. Erg jammer.
 24-06-2011  Tjalling:
Het lijkt me een goed idee dat beide dames eens hun licht opsteken bij Leo v.d Galiën, daar kunnen ze nog veel van leren, denk je ook niet Jonathan?
 25-06-2011  Jonathan Wilbrink:
Een match Sipma- Andriessen lijkt me 100x interessanter.Of de partijen op de clubavond. Of om jouw het ook naar de zin te maken: Gauke-Dirk- Leo.
 27-06-2011  Tjalling:
Wat een inzicht in zowel het damspel als in mijn psyche, Jonathan! Inderdaad lijkt me een (killer)match Sipma - Andriessen smullen! Maar Leo - Gauke Dirk (oud-dammen dan maar) is natuurlijk ook niet te versmaden! Vooral als er knikkers op het spel staan wil ik die fanatieke koppen graag achter het dambord zien!  
 29-06-2011  Jonathan Wilbrink:
En stiekem denk ik dat jij graag nog een match tegen Hans Jansen zou willen spelen. Niet voor jezelf(dat heb je geloof ik afgeleerd), maar om te laten zien hoe mooi het spelletje is aan andere enthousiaste dammer(tje)s.  Het liefst killer, maar dat spreekt voor zich. Een eerste killertoernooi zou ook mooi zijn ;)  Ik ben trouwens ook benieuwd wie je uit eerder genoemde matches als winnaar ziet verschijnen.