Order by date, last inserted
 18-11-2013  Rienk van Marle:
Andrew Tjon A Ong schreef op het forum over deze geweldige lokzet van wit (19. 38-32). Een fraaie onmogelijke zet! 

Op zet 23 lijkt zwart met slagkeuze (doorslaan naar 20 i.p.v. stoppen op 24) de partijcombinatie te kunnen frustreren, maar bij nader inzien blijkt dat geen optie.
 18-11-2013  Arjen de Mooij:
Wel sportief van Danny dat hij er ook in loopt. Ik kan me ook voorstellen dat hij het toen nog steeds niet zag, of dat de witspeler fraai acteurwerk liet zijn (handen vertwijfeld omhoog gooien, rood aanlopen, stoel omgooien, je kent het wel.
 19-11-2013  Danny Wattel:
Mijn tegenstander zag de lokzet simpelweg beter. Uiteraard kwam er wat acteerwerk aan te pas maar dat deed me niet besluiten om het te nemen (aangezien hij voor het acteerwerk al zijn vinger geruime tijd boven de schijf had en even terug trok, blunder leek me toen al wel uitgesloten :P) Trucje/tegen combinatie gezien maar simpelweg niet goed genoeg, ik dacht dat wit gedwongen naar 5 moest slaan (wat voordelig zou zijn voor mij) omdat ik dacht dat ik de witte dam er meteen af zou slaan/vangen als hij naar 3 sloeg (wat dan schijven winst zou betekenen). Maar goed, zoals duidelijk is, klopt daar totaal niks van... Ook nog even gekeken naar het doorslaan naar 20 maar inderdaad, ook dat bleek niet meer te werken. 11-16 is uiteraard gedwongen met een interessante (gelijkwaardige) stand. Maar goed, kortom, alle lof voor mijn tegenstander die het gewoon beter gezien heeft.
 19-11-2013 MF Eric van Dusseldorp:
Dus als ik het goed begrijp, heeft Sheoratan zijn kansen bijna om zeep geholpen door slecht acteerwerk en had hij beter voor de methode-De Mooij kunnen kiezen.
Gelukkig liep het voor Sheoratan goed af.
 19-11-2013  Danny Wattel:
Ach, hij gaf zelf toe na afloop een slecht acteur te zijn haha, we konden er wel om lachen. Maar mmm, op zich best interessant wat de beste optie is om te doen bij zoiets, het omgooien van de stoel is een zeer interessante optie...