Sorteer commentaar op invoerdatum, nieuwste eerst
 19-04-2014  Jonathan Wilbrink:
Iemand die een opening in de Keller naar zich vernoemd heeft en zo gepoetst wordt, daar verbaas ik me toch wel een beetje over. Hoe kan dat gebeuren? Ook in de ronde hiervoor tegen Yuen was het niet al te best.
 19-04-2014  Edwin Twiest:
Ik zie het verband niet tussen de Van Westerloo-variant en de Keller, alleen dat de eerste paar zetten daarin overeenkomen (ik mag het tenminste zeggen, er is ooit eens in een NST-verslag / boek een korte studie van mij gepubliceeerd geweest smiley)   Ik denk dat Herman gewoon eens een gokje gewaagd heeft (hij durft tenminste te spelen tegen iedereen!!) en dit keer ging het hardhandig mis...
 19-04-2014  Paul Sier:
ik respecteer je mening Jonathan , maar ik wil het desondanks een beetje opnemen voor de nestor. Ik zou Herman willen typeren als een sterke, ondernemende genieter. Hij opent steevast 33-29. En ja , soms gaat ie er dan gek genoeg wel eens af. Maar vaak ontstaat er ook een geweldig evenement. Zie bijvoorbeeld ook de heksenketel die Herman afgelopen december op het bord bracht tegen good old Bronstring , en won ! A porpos , de partij tegen Yuen Wong , de ronde ervoor , vond ik juist helemaal niet zo slecht. Ik denk dat er lange tijd kansen aan beide zijn. En ook de uiteindelijke remise is vrij gelijkwaardig lijkt me. Maar smaken kunnen verschillen hoor.
 22-04-2014  Jonathan Wilbrink:
Heren, excuses voor de late reactie. Ik was wellicht wat scherp in mijn reactie. Ik ben het met jullie beiden eens dat een speelstijl als die van Van Westerloo leuke partijen oplevert in de regelmaat en dat hij daar ook voor te prijzen is. Wat ik bedoelde, Edwin, is dat ik verwacht van iemand die doorgaans Kellervarianten het toch wel een tijdje weet uit te houden. Dat is misschien niet helemaal terecht, aangezien het een spannend speltype is.