Sorteer commentaar op invoerdatum, nieuwste eerst
 03-08-2014 MF Maarten Linssen:
Dieter vond laatst dat Johan Krajenbrink bestraft moest worden voor zijn tamme optreden tegen Kalmakov in het toernooi van Nijmegen.Dan ben ik benieuwd wat hij als toernooi-directeur gaat doen met deze 2 WSDV-ers na deze wanvertoningwink
 03-08-2014  Maikel van den Esker:
37 zetten? 0-0 en doe direct maar -1 - -1
 03-08-2014  Dieter van Gortel:
Er zijn wel 40 zetten gespeeld maar de laatste waren slecht leesbaar. We hebben ons vervolgens niet de moeite genomen om te vragen wat ze werkelijk gedaan hebben. Deze duurde paar minuten en vandaag was er ook al zo'n partij. Ik maakte toen een opmerking aan Krajenbrink-Kalmakov maar je hoeft kennelijk geen grootmeester te zijn om dergelijke partijen te kunnen spelen. Ik blijf het erg jammer vinden dat het gebeurt. Niets meer en niets minder.
 03-08-2014  Paul Sier:
Ach , ik vind het nogal wat anders als 2 clubgenoten in een vakantie-zomertoernooi elkaar geen pijn willen doen. Ze spelen op eigen titel , doen er verder ook niemand pijn mee en het leidt ook niet tot vechtpartijen in de gezamenlijke tent. Dat is m.i. wezenlijk anders dan wanneer een betaalde TD , die door de KNDB en het NOC is ingehuurd om het dammen vooral als TOPsport uit te dragen , een schuif-remisetje zou produceren. Want HOE dat met Topsport te verbinden ?!
 03-08-2014  Dieter van Gortel:
Paul dat was wat ik probeerde te zeggen over de partij Krajenbrink-Kalmakov. ZTopselers zouden hun sport moeten verkopen, voor hobby dammers is dat wel anders al blijf ik het vervelend vinden. Wel leuk overigens dat vandaag in de afgesproken afraffel partij fouten zaten. Ze deden het fout waardoor er over en weer gewonnen kon worden. Dat gebeurt de grootmeesters dan weer niet.