Order by date, last inserted
 10-10-2023  Hanco Elenbaas:
Het heeft niet meegezeten tegen Bobkov en Lorevil. crying
Maar is bij de eerste acht eindigen op het WK nog steeds goed voor de A-status van NOC*NSF?  
 10-10-2023 MF Danny Staal:
Het WK is in ieder geval een meetmoment. En bij de eerste 8 eindigen op een WK is een criterium. Maar er is ook een maximum aantal sporters van een bond, die een A-status (of High Potentials of selectiestatus) kunnen hebben. Volgens mij is het maximaal 5 statushouders. En A-status geeft ook plichen, dus je kunt niet zomaar even geld vangen :)
 10-10-2023  Hanco Elenbaas:
Van de rechten en plichten die aan de A-status verbonden zijn zal Kees zich volop bewust zijn, aangezien hij jarenlang van deze regeling gebruik heeft mogen maken. Een paar keer in de week verplicht gewichtheffen met Team Keurentjes is misschien wel heilzaam voor Kees.
Of hij de A-status nog steeds begeert weet ik overigens niet, geen idee. Zal sowieso nog moeilijk worden om bij de eerste acht te eindigen. Martin is eveneens in de race voor een plekje bij de beste acht. Wie weet kunnen ze van Martin ook nog een succesvolle gewichtheffer maken.   
 10-10-2023  Hendrik Veenstra:
Het leek er trouwens op dat Kees de 3-om-1 nog wel even wilde doorspelen, maar dat dit niet mocht???
Het zag er wat vreemd uit op de livestream (LINK)
 10-10-2023  Hanco Elenbaas:
Daar leek het inderdaad sterk op Hendrik!
Jammer dat iemand zich ermee bemoeide, want het is nog maar de vraag of Lorevil bijvoorbeeld het Klaverblaadje van Blankenaar overleefd had.