Sorteer commentaar op invoerdatum, nieuwste eerst
 03-03-2016  Ferry Kemperman:
0-2?
 04-03-2016 MF Ronald Schalley:
Ik vermoed dat zwart niet de verplichte slag 20x35 heeft gedaan maar 20x7 waarna wit via 40-34 met schijfverlies nog naar remise prutste. Ik heb helaas niet meer gegevens. Speel jij echt alles na? Mocht je nog van die dingetjes tegenkomen, mag je me dat altijd laten weten. Zet ik het op mij 'todo' lijstje. 
 04-03-2016  Ferry Kemperman:
Hoi Ronald, nou niet alles hoor, maar ik speel wel a-typische partijen na die niet direct voor de hand liggen. Vind het ook leuk om partijen na te spelen van spelers die ik niet ken, zo kwam ik op deze partij uit. Ik zal vreemde spelgangen/uitslagen blijven opmerken. Ben jij degene geweest die al die Belgisch-Limburgse kampioenschappen heeft ingevoerd? Respect.
 07-03-2016 MF Ronald Schalley:
Dag Ferry, Aangezien ik bijna geen partijen meer speel, ben ik daar inderdaad mee bezig. Het is een goede manier om alle uitslagen en partijen op een rijtje te zetten. Het is niet het hoogste niveau, zoals je al gemerkt hebt maar de mensen zijn enthousiast, zeker nu het op toernooibase staat. Ten slotte is dammen voor iedereen... En soms kom ik wel iets moois tegen, maar dat is voor een latere fase. En belangrijk: hierdoor heeft Piet er een 30-tal nieuwe gebruikers bij.wink