Sorteer commentaar op invoerdatum, nieuwste eerst
 18-03-2018 MF Ronald Schalley:
1.Het Damspel 10-1924.
 18-03-2018  Hanco Elenbaas:
Piet van Dartelen uit Haarlem was geen Belg, maar een Nederlander. Hij speelde tussen 1920 en 1944 in 18 NK's.
Deze wedstrijd in Antwerpen was geen onderdeel van de Belgische clubcompetitie, maar een vriendschappelijke ontmoeting, gespeeld op weg naar een wedstrijd tegen de Parijse damclub van onder meer Marius Fabre en Stanislas Bizot.  
?Louis Prijs was waarschijnlijk ook Nederlander, want hij werd kampioen van Nederland in 1920, vóór onder anderen J.H. Vos, Ben Springer, Herman Hoogland, Piet van Dartelen en I. Presburg.  
 18-03-2018  Piet Bouma:
Ik ben wat met herstelwerkzaamheden bezig in Toernooibase.

Ronald Schalley kan alleen onder Belgie invoeren en heeft daardoor Nederlandse teams en spelers onder Belgie gezet.
Betreffende Louis Prijs hebben we al eerder wat e-mail correspondentie gehad. Ronald schreef het volgende:
 
"Na 1921 is hij namelijk naar Antwerpen verhuisd waar hij met open armen is ontvangen door de ‘Damspel Studiekring Franke De Winde’ waar hij ook meteen eerste bordspeler werd van de club met als tweede bordspeler de sterke Nederlander I. Buitenkamp. Louis is dat ook gebleven tot aan WWII waarna een zekere Oscar Verpoest hem voorbijstak. Prijs overleed in 1980, 4 jaar later begin ik pas mijn eerste dampasjes te zetten. Fait Divers: Hugo Verpoest en de dochter van Prijs hebben jarenlang op dezelfde club gebridged."

Gezien de lange periode in Belgie, lijkt me de Belgische vlag hier wel correct (en kan ik niet veranderen, omdat er sprake is van een Belgisch team.)  
 18-03-2018 MF Ronald Schalley:
Ik kan dat van Piet alleen maar bevestigen. Er bestaat geen mogelijkheid om mensen in wedstrijdverband te verdelen per land. Als ik teams moet bijmaken moet dan onder de Belgische vlag. Hetzelfde probleem hebben we al gehad met het internationaal toernooi van Antwerpen voor teams in het begin van het seizoen toen Michel Stempher, Tom Swelsen en nog enkele anderen tijdelijk Belg waren geworden. Zij vonden het niet ergcool En uiteindelijk lost zich dat allemaal wel op. De titel slaat niet op de clubcompetitie in België maar alle teamwedstrijden die vriendschappelijk of niet gespeeld werden. De clubcompetitie staat onder de titel interclub maar volgens mijn eerste bevindingen start die pas in de late tweede helft van 1931, het jaar dat Belgische Dambond vermoedelijk ook officieel van start ging.  
 18-03-2018  Piet Bouma:
Ik heb Ronald nu extra rechten gegeven, zodat hij beter uit de voeten kan met internationale (team)wedstrijden.
 24-03-2018  Hanco Elenbaas:
Louis Prijs staat hoogstwaarschijnlijk op deze foto, tussen de andere dammers die meespeelden in deze ontmoeting: https://imgur.com/KrkGrC3 
?Piet van Dartelen staat tweede van links op de achterste rij.
?De foto is gemaakt door "Photographie Moderne" J. Timmermans, De Keyserlei 38 in Antwerpen. 
?Deze wedstrijd vond volgens Het Damspel plaats op 17 augustus 1924. Vier dagen later speelde de Haarlemsche Damclub in Parijs.  
Dit is een duidelijker foto van Piet van Dartelen, Piet:
https://imgur.com/273sgcf 
?Uit Het Damspel van juli 1924, nadat Van Dartelen alle herkampen had gewonnen om de Meestertitel 1923. 
 25-03-2018 MF Ronald Schalley:
Dank je wel Hanco voor deze prachtige groepsfoto! Dit is wel leuk om eens uit te pluizen. Misschien dat Roger Kleinman Louis Prijs kan herkennen. Wat is de bron van deze foto? Het Damspel?
 25-03-2018  Hanco Elenbaas:
Ik heb die foto eens gewonnen op de veiling van Piet & Peter Lauwen. Op de achterkant staat dat hij eigendom was van N.M. Oud uit Heemstede, hoofdredakteur van "De Dambode". Dus misschien stond hij in dat blad ooit afgedrukt, met de namen erbij?  
Piet Lauwen kan je waarschijnlijk ook wat verder helpen.
27 juli 2018
Hier is een foto van Louis Prijs tegen H. Koperberg, in de Van Embden Vierkamp (met Marius Fabre en J. Swart), 1920 in Amsterdam, uit het Spaarnestad fotoarchief. Prijs is de jongere, links, met zwart:
https://imgur.com/6Tp5iKH