Sorteer commentaar op invoerdatum, nieuwste eerst
 02-03-2019  Hanco Elenbaas:
Sensationele overwinning van good old HDC, met als uitschieter de zege van Pieter Schoonderbeek op Tomasz Miksa, van harte!

Met Stefan erbij is het team veranderd van een degradatiekandidaat in een promovendus! :-) 
 03-03-2019  Jan Schippers:
Inderdaad Hanco een sensationele nederlaag. Maar het komt niet als een volslagen verrassing voor  WVM2. Het hele seizoen is een collectief falen de oorzaak van deze degradatie, daar is geen kruid tegen gewassen.  Zo ook de wedstrijd tegen Haarlem eindigde in een drama die zijn weerga niet kent. Bord 1 Theo mist een winst in 1 zet. Bord 3 had bij ons moeten verliezen.  Niek Kloppenburg aan bord 10 huizenhoog gewonnen stand Remise. Maar het meest pijnlijk is Miksa die verliest in een stand die zo straal gewonnen was dat je je ogen niet kunt geloven wat zich aan dat bord afspeelde eerst mist hij een winnend zetje daarna nog een opgelegde winst om bij een 9-9 in een pot remise stand in een babyzetje te lopen. Iedereen had zich al verzoend met een extraatje sneldammen waar 12-08 in de reguliere makkelijk had gekund voor WVM2.  Een bizar seizoen kan ik wel zeggen. Maar goed uithuilen en weer opnieuw beginnen.         
 03-03-2019  Hanco Elenbaas:
Gecondoleerd Jan. Het is geen pretje om op dergelijke wijze een wedstrijd te verliezen, maar voor de Damsport is het wel heel plezierig dat mysterieuze krachten soms dit soort totaal onvoorspelbare resultaten laten ontstaan.