Order by date, last inserted
 26-04-2021  Victor Voskuil:
Wilhelmus Theodorus Antonius Dinkgreve, verzetsstrijder.      Zie ook deze pagina van de Oorlogsgravenstichting (waarvan ook de pasfoto afkomstig is)
 Changed on 28-04-2021.
 26-04-2021  Hanco Elenbaas:
De heer H.G. Teunisse was in de jaren '20 en '30 een van de steunpilaren van viervoudig landskampioen H.D.C. Haarlem. Ook was hij vele malen kampioen van de Nederlandse Spoorwegen. Hij had destijds nog geen last van Wiebo Drost of Jan Schippers.
Toen ik in januari 1973 ging dammen bij de H.D.C. was 80-plusser Teunisse daar ook nog steeds èlke maandag actief. Altijd energiek en vrolijk, mede dankzij de heerlijke sigaren die hij met veel plezier mocht wegpaffen. Dr. Meinsma werd toen nog door vrijwel iedereen weggelachen. cheeky 
Een wat grotere weergave van de foto van de landskampioen 1933, H.D.C. Haarlem: https://imgur.com/KiRPpaG 

Met behalve H.G. Teunisse ook problemist Dirk Kleen, gentleman Co Sluiter, Abe (of Aebe) de Jong (vader van de latere Haarlemse (en Noord-Hollandse èn Nederlandse) kampioenen Yme en Wim de Jong), èn de befaamde gebroeders Van Dartelen. 
Bij de H.D.C. bestond in 1973, 1974, vooral dankzij de aanwezigheid van de heer Teunisse, het idee dat het goed zou zijn voor de geest om door te dammen tot op heel hoge leeftijd. Zoiets als "Alzheimer" bestond toen nog niet. 
Eigenlijk toch wel jammer dat fanatieke dammers als Huub van der Vossen en Herman van Westerloo geen sigaren rookten.  laugh