Order by date, last inserted
 14-04-2008  Marcel Kosters:
Iemand een waardeoordeel over de stand na de 20e zet?
Waar liggen in dit soort standen nu de wederzijdse kansen vraag ik me af. Hoe kun je daar muziek uit halen. Deze partij maar even goed blijven volgen.
40: Wie staat hier in vredesnaam beter en wat zijn de plannen. Thijssen lijkt met 38-33 een serieuze poging te doen?
De applet blijft even hangen, zal na verloop van tijd wel weer automatisch bij komen. Jammer, net nu het spannend wordt!
wow. net op tijd. scholma 2 mns thijssen 3. 6 zetten te gaan.
Spannend, waarschijnlijk naar dam rennen en zien of die schijf verschil kan maken.
Thijssen heeft in afwachting van Scholma's antwoord inmiddels een aantal rondjes rond 't Voorhuys kunnen lopen. Of zit hij ook aan het bord gekluisterd. Als ik wat meer van het (eind)spel zou begrijpen kon ik daar wat zinnigs over zeggen. Gelukkig zitten Douwe, Piet en Guido ook bovenop deze partij en misschien durft iemand van hen in concreto te treden over deze stand. Die schijf op 31 lijkt niet veel goeds te doen daar trouwens.
Ben benieuwd of er al nieuwe verzoeken om toegang tot Toernooibase zijn gedaan, want dit is het wel!
Na de tijdnoodfase in nadelige stand niet zetten voor je de remise hebt gevonden was een wijze raad die ik me van oud CJT trainer Nikhila meen te herinneren. Wellicht zet Scholma in gedachten nu de puntjes op de i. Zo langzamerhand zou dat gegeven zijn tijdverbruik ook wel mogen. Ha! het verwachte 24-30. Benieuwd nu hoe Thijssen verder gaat.
Auke kan met de bescheiden bedenktijd die hem resteert geen rondjes rond het Voorhuys gaan rennen maar waarschijnlijk zaal Kees' antwoord niet al te lang op zich laten wachten, hij heeft naast rondjes rennen wellicht ook in de tijd van Auke meegedacht en meegerekend.
Een mooie strijd.