Sorteer commentaar op invoerdatum, nieuwste eerst
 01-05-2014  Paul Sier:
"Speedy Rick" komt a tempo met 1-1 tegen Martijn. Eerlijk is eerlijk ; dat is bijzonder knap !  
 01-05-2014 MF Tjalling:
Terrible (wegwerpgebaar a la Gantwarg erbij denken) ...  sad
 01-05-2014  Paul Sier:
Ja , het lijkt zo meer op "gokken" dan op een denksport , maar zoals gezegd , dat bepaalt ie zelf.  Wel mogen "verstandige , ouwe knakkers" als wij hem dan ook het advies geven zijn bedenktijd beter te gebruiken. Wie weet leidt het ergens toe.
 02-05-2014  Ferry Kemperman:
Waarom zijn mensen zo negatief over Rick. Hij speelt in veel partijen met veel lef en zijn moordende tempo is juist een geheim wapen. Laten we niet vergeten dat het altijd lastig is om tegen mensen die heel snel spelen niet geirriteerd te raken, dus gebruiken ze die tactiek. Bekende voorbeelden zijn natuurlijk Marino, maar ook bijv. Geert van Aalten die in de onderlinge van Huissen er een sport van maakte tegen iedereen een moordend tempo er op na te houden. Lastige tegenstanders!
 02-05-2014  Paul Sier:
Negatief ??  Waar ?     Het was slechts een technische vaststelling dat Rick doorgaans meer tijd overhoudt dan ie bij aanvang krijgt.   En omdat ie daar redelijk uniek mee is in dit deelnemersveld is het niet zo raar dat dat even aangestipt wordt toch?!    Dat lapt zelfs Barkel en Van Aalten em niet.   (Een vergelijking met die 2 grootheden vind ik nogal wat , maar dat terzijde)  
 02-05-2014 MF Tjalling:
Ik als storter van grote ladingen liefdevolle opmerkingen mag toch ook wel eens lekker negatief zijn? Leuker dan een stortvloed aan saaie, oubollige betweterige opmerkingen ...
Iedereen is vrij te spelen hoe hij wil en anderen zijn vrij om hun visie te geven. Dammen is voor mij de kunst je beste spel te laten zien en als je dan je tijd niet gebruikt, zo iemand daar zal ik in elk geval als trainer weinig energie insteken. Het is zo anti-zen. Nee, ik ben bepaald geen fan van (het spel van) snelle spelers, het is ook wel wat respectloos tegenover het spel en de tegenstander in mijn beleving om te doen alsof je aan het sjoelen bent.