Sorteer commentaar op invoerdatum, nieuwste eerst
 10-09-2023 MI Frits Luteijn:
Witte van Moort stond erom bekend, dat ze als thuisclub hun partijen niet invoerden. Een compliment is dan ook op zijn plaats. Vanmorgen om half negen waren alle notaties present. Bravo...
 10-09-2023  Hendrik Veenstra:
Hopelijk hebben alle clubs het wedstijdboekje goed doorgenomen. Daarin las ik namelijk dat de wedstrijdcommissie de thuisspelende ploeg verplicht stelt om de partijen in Toernooibase in te voeren: 

---
ARTIKEL 3. Notatiebiljetten
Alle verenigingen ontvangen notatiebiljetten in duplo. De partijnotaties moeten volledig, correct en leesbaar ingevuld zijn. De thuisspelende vereniging voert de partijnotaties binnen 72 uur na afloop van de wedstrijd in in Toernooibase (zie artikel 19) en bewaart de notatiebiljetten tot na afloop van de competitie.
---
Het zou trouwens ook fijn zijn als invoerders de kloktijden vermelden. Dit geeft extra context aan de toeschouwer. (zat de speler in tijdnood, of betreft het een klokoverwinning etc) 
 10-09-2023  Gerwin Mollink:
Ter attentie van Frits: De partijen van Witte van Moort werden de afgelopen seizoenen op zondagmiddag ingevoerd door mij hoor......