Sorteer commentaar op invoerdatum, nieuwste eerst
 12-04-2013  Tjalling:
Een enorme bok die Anton hier schiet...
 12-04-2013  Piet Bouma:
PDN     Diagram 1
27. ... 21-26 28. 27-21 16x29 29. 39-34 26x37 30. 34x05 37-41 31. 05x46 18-23 32. 46x08 02x13 Om ook nog maar even de beslissende finesse te laten zien.
Heren, ik heb er nu schoon genoeg van. Deze analyseruimte is geen cafe of forum om maar wat te klieren. Degene, die na deze waarschuwing, nog een opmerking plaatst, die niet slaat op deze partij wordt voor een periode van een maand geblockt als gebruiker van Toernooibase.
Ik heb er een hekel aan als moderator/schoolmeester op te treden, maar als het moet dan moet het maar.
Vanavond laat ga ik hier opmerkingen verwijderen, die niet op de partij slaan, als men zelf bijv. niet met een . zijn opmerkingen aanpast.

Edit: inmiddels heb ik alle onrelevante opmerkingen aangepast/verwijderd. Wie bezwaar heeft kan dit via e-mail aan mij melden.
 21-04-2013  Danny Wattel:
Even een vraag/suggestie Piet. Zou het overigens niet handig zijn als gebruikers zelf de mogelijkheid krijgen om hun eigen berichten te verwijderen?
 21-04-2013  Paul Sier:
Ik heb Piet vannacht een reactie gemaild. Niet om verdere discussies aan te gaan - we begrijpen elkaar nl. allemaal wel - maar om mijn zienswijze (kort) te melden. Daarmee is voor mij de kous wel helemaal af.
De betrokkenen , die in deze applet postten , kunnen desgewenst die reactie aan Piet van me ontvangen (paulsier@hotmail.com)
 21-04-2013  Piet Bouma:
Inmiddels heb ik na een paar dagdelen programmeren het item ?Toernooizaal? gereed.
Bij de stand van het NK kan men op Toernooizaal klikken en ook even Info Toernooizaal lezen. Een aantal opmerkingen die hier stonden over het toernooi heb ik daar geplaatst.
Ik zal nog wel een keertje reageren op de mail van Paul, maar ik moet nog flink wat omprogrammeren (o.m. bij andere toernooivormen). Ook zal er bij laatst ingevoerd een item laatst ingevoerde opmerkingen bij toernooien komen.
@Danny. Er kan hier niet gequot worden zoals bij een forum. Dat betekent, dat als iemand een voorgaande opmerking verwijderd, waarop een ander heeft gereageerd, hij/zij wel heel erg op het verkeerde been gezet wordt. Handig is, als je iets verkeerd gepost hebt (volstrekt verkeerde variant) je dan je opmerking wijzigt in bijv. : ?Sorry, niet meer van toepassing?.
Laten we hier de discussie verder maar afsluiten. Roel Boomstra en Anton van Berkel hebben er uiteindelijk niks mee te maken. Persoonlijke reacties kunnen wel naar: pboumaharl@hetnet.nl