Sorteer commentaar op invoerdatum, nieuwste eerst
 16-04-2016 MF Maarten Linssen:
Mijn 10e(!)nul binnen 4 maanden.Hoog tijd om er voorlopig mee te stoppencryingcryingcryingcrying
 17-04-2016  Maikel van den Esker:
98% is jaloers op je prestaties Maarten (overall gezien)! Bij winnen hoort ook verliezen, al wil je dat niet altijd. Je bent er maar mooi bij geweest!
 17-04-2016  Arjen de Mooij:
Inderdaad, gewoon lekker potjes blijven spelen, dan komt het zelfvertrouwen vanzelf weer terug.
 17-04-2016  Dick Huitink:
Kijkend naar rating sta je op de juiste plek in de einduitslag Maarten!! Leer van je nederlagen en zorg dat je nog sterker van wordt.
 17-04-2016 MF Maarten Linssen:
Rating zegt helemaal niets Dick.Vorig jaar was het NK een stuk sterker bezet, was mijn eigen rating een stuk lager en eindigde ik keurig in de middenmoot(precies gelijk met Ben die nu 2e is!)Die laatste plaats is niet zo erg(iemand moet tenslotte laatste worden)maar met het vertoonde spel heb ik mentaal een enorme dreun gekregen.Het lijkt nauwelijks nog op dammen.Ik heb mijn eigen kijk op de dingen;Tot hier en niet verdersad
 18-04-2016  Maikel van den Esker:
Die rating zegt idd niets, maar mindere fases kent iedereen. Gelukkig stopt dan niet iedereen, want dan hadden we nog 0 dammers. Beleef je dan alleen plezier in uiterst zuiver spel en goede remises en winst partijen? Soms is goed op je kloot'n krijgen ook heerlijk, geeft alleen maar aan hoeveel het spel je biedt. Ook al kan/kon je niet het maximale uit jezelf halen, veerkracht is ook iets in de sport he. 
 25-04-2016  Hendrik Veenstra:

Sipma ontving voor deze partij een gedeelde rondeprijs: 

toernooisite:

"De rondeprijs van de 11e ronde wordt gedeeld door de beide winnaars in deze ronde Auke Scholma en Wouter Sipma. 
...
De partij van Maarten Linssen tegen Wouter Sipma vertoont parallellen. Ook hier ging de witspeler (Maarten) in de aanval en speelde een nonchalante zet (31 49-43). De zwartspeler forceerde het spel met 33. .…13-18 en 34. ….21-27 waarna wit er niet meer aan te pas kwam. Op de valreep nog een verdiende overwinning voor Wouter Sipma."