Order by date, last inserted
 10-09-2016 GMI Martin Dolfing:
Wat is dit nou voor onzin?!
 10-09-2016  Piet Bouma:
Kijk dit is nu een opmerking, die totaal niks toevoegd aan de partij.
Martin, zou je dit willen nalaten. Beschouw dit als een echte waarschuwing.
Nog één keer en ik trek je rechten in, ondanks dat anderen dit misschien als (in mijn ogen) misplaatste humor beschouwen.
 16-09-2016  Ferry Kemperman:
Ik vermoed een invoerfout, Piet.
 19-09-2016  Paul Sier:
Ik was hier al verdwenen , maar zag nu deze tierade tegen Martin Dolfing , waarop ik van mezelf simpelweg MOET reageren.

Beste Piet , zonder uitgebreide toelichting - want dat zou al gauw een lang verhaal worden met o.a. voor de hand liggende kreten als "meten met 2 maten" - wil ik mijn mening samenvatten in een paar woorden ; EEN GROVE SCHANDE zoals je hier acteert tegen Martin.

Boven applets wordt gerept van "(Analyse)opmerkingen" - met het woord "analyse" dus tussen haakjes  -  hetgeen impliceert dat ALLE opmerkingen zijn toegestaan. Dammers zijn daarbij echt wel oud en wijs genoeg om te weten wat daarbij de grenzen van het betamelijke zijn en wat zo ongeveer de bedoeling is. Jij Kleutert er nogal vaak over "dat er alleen analyses van de partij" mogen worden gegeven. Welnu , 99% van de opmerkingen hier betreffen Kingsrow-mededelingenDat zijn natuurlijk OOK geen analyses. Waarom die dan WEL en de veel fraaiere "Dolfings" NIET ??  Met dat kinderlijke scheidrechteren doe je niemand een plezier.

De bijdragen van Martin zijn afwisselend humoristisch , leerzaam , scherp , lief en origineel , maar bovenal altijd sKitterend !