Order by date, last inserted
 05-02-2018 GMI Martin Dolfing:
PDN     Diagram 1
27. ... 07-11 28. 42-37 08-13 Het lijkt mij dat je acceptabel spel had, Maarten. Geen voordeel maar terug ruilen lijkt mij niet nodig in deze fase.
 06-02-2018 MF Maarten Linssen:
Op de site van WvM staat dat ik nadeel had en erg lastig stond.Maar dat lees ik bij bijna iedere wedstrijd dit seizoen over mijn partijen.Ik schijn er niet veel meer van te kunnen.Een extra reden om er na volgende week maar gewoon mee te stoppen.Die enorme blunders van de laatste weken komen ook niet uit de lucht vallen.Ik heb er gewoon geen zin meer in.Het laatste beetje plezier is er door die belachelijke schorsing hardhandig uitgerukt.KNDB, bedanktyes
 06-02-2018 CMF Arjen de Mooij:
Geinig zetje van Twiest.
 06-02-2018 CMF Jan Pieter Drost:
Gras is groen, regen is nat, en Maarten Linssen meldt na een nederlaag dat hij stopt met dammen. Dat zijn wel ongeveer de zekerheden in het levensmiley.
 06-02-2018  Jonathan Wilbrink:
Ik weet niet of het een serieuze optie zou zijn, maar je kan misschien ook in een lager team spelen. Dan win je meer, heb je minder druk en kan je de mindere spelers op sleeptouw nemen :) 
 06-02-2018 GMI Martin Dolfing:
Ach Maarten, je bent een prima dammer. Dit was ook geen slechte partij van jou. Je had helemaal geen nadeel. 
En op lager niveau spelen is geen klap aan:-)
 06-02-2018  Maikel van den Esker:
'29-02-2016 Maarten Linssen: Wat een gepruts weer van mijn kant.Ik geef dus zomaar 3 schijven weg!Ik heb te vaak van deze paniek reacties.Als dat omgaan met spanning niet snel beter wordt dan moet ik maar eens serieus overwegen om na het NK een punt achter het dammen te zetten'

P.s. Denk dat menig dammer jaloers is op je kwaliteit Maarten. Maar goed, wie vindt niet van zichzelf dat hij meer kan? Vooral als je wat 'jammerlijk' verliest. 
 06-02-2018 GMI Martin Dolfing:
Stoppen met dammen verlaagt wel het stressniveau. Iemand zal er een veel beminnelijker mens van worden. Het is altijd het overwegen waard lijkt mij.  
 06-02-2018 MI Paul Oudshoorn:
Ik ga denk ik ook maar ophouden enlightened. Dat is wel een heel mooie belofte Martin, die je daar geeft! Het Walhallaangel....Niet doen hoor, Maarten!
 06-02-2018 CMF Edwin Twiest:
Toen mij gevraagd werd hoe ik gewonnen had, was het antwoord; "Foutje van Maarten die een meerslag over het hoofd zag.  Partij was volstrekt gelijkwaardig, misschien wel iets makkelijker voor de zwartspeler".... zoiets zal het zijn (weet de letterlijke tekst uiteraard niet meer.... maar goed, voor een site/krant pleegt men nogal eens in het voordeel van de thuisclub te schrijven he? :-)  ook al stond ik er 3 achter en haal een putn, dannog stond je waarschijnlijk de hele partij met de rug tegen de muur ;-)   
 06-02-2018 CMF Paul Sier:
Van harte gefeliciteerd , Edwin.  Een belangrijke overwinning ; hierdoor doet WvM feitelijk nog gewoon mee voor de titel. Als Hijken en VST in de laatste ronde punten verspelen kunnen jullie nog langszij komen.
Succes !
 06-02-2018 CMF Rene Schippers:
Rode kaart gehad Maarten? Niet meegekregen. Je laat je toch niet kisten door de KNDB! Hoofd omhoog, schouders er onder. S6.
 07-02-2018 MF Maarten Linssen:
Dat ik ga stoppen met dammen heeft niets met een paar nederlagen te maken.Verlies hoort immers bij de sport.Twee jaar geleden wilde ik inderdaad ook stoppen.En waarom?Vier jaar lang heeft het OM geprobeerd om mij achter de tralies te krijgen voor iets wat ik niet gedaan heb.Gelukkig is dat boven water gekomen en ben ik nu een vrij man.Maar weet je hoeveel stress en frustratie zoiets opleverd?Dat hakt er aardig in.Mensen bleven maar zeuren dat ik vooral door moest gaan.Vooruit dan maar dacht ik.Ik heb me 100% ingezet voor de club.Ook de provinciale wedstrijden gespeeld om maar 8 mensen bij elkaar te krijgen.Maar het echte plezier ontbrak.Die schorsing is mij echt een doorn in het oog.Clubs en leden worden in de maling genomen door de KNDB.Als dan notabene ook nog een clubgenoot een mes in mijn rug steekt dan is het voor mij over.Ik kan niet tegen achterbaksheid en onrechtvaardigheid.Daarom is het voor mij klaarbroken heart
 07-02-2018 GMI Martin Dolfing:
Ach Maarten, je zult slecht behandeld zijn en een boel tegenslag verwerken te hebben gekregen. Maar volgens mij kun je je dan juist beter niet laten kisten. Je bent er toch doorheen gekomen? En wanneer je doorgaat zal het plezier gaandeweg ook weer terugkeren in het spel. Wanneer je je terugtrekt uit de damwereld zul je daar misschien wel heel veel spijt van krijgen. Je lijkt me een aardige kerel. Mijn vorige opmerking over dat stoppen altijd het overwegen waard is, was niet op jou persoonlijk gericht.